15. marraskuuta 2012

A lot of things to tell.

En jaksa ruveta tässä kaikkia mun tekmisiä selittelee mitä on sillä aikaa tapahtunu ku en oo kirjottanu vaikka paljo on kerenny tapahtumaan, mutta toissa viikonloppuna oli siis halloween. Meillä oli koulussa sellanen päivä että sai pukeutua jotenki halloweenisti. Me oltii meijän luokan tyttöjen kans sellasia mörrimöykkyjä, mitä lie. Näytettii vähä rölleiltä ja nuohoojilta, mutta likasia ainaki oltii jos ei muuta!
Illalla pidettiin meillä sitte keskenää kaverityttöjen kans omat partyt. Oli iha sairaan mukavaa iltaaan kuului mm. paljon ruokaa, hauskoja jutttuja ja tarinoita, leffoja, hyvää musiikkia, ja sitte oltii sellasta peliä/ leikkiä jossa piti ottaa vettä suuhu ja sitte yks tuli tyylii jostai ovesta ja teki jonku hauskan jutun ja muittten piti yrittää pitää naurua. Tietenki se joka nauro joutu sitte purskauttaa suusta kaiken sen veden mitä oli aluksi ottanu. Se oli kyllä illan paras juttu!! :DD Sille saa nauraa vieläki ku kattoo joitai kuvia tai videoita. 
Myös viime viikonloppu oli kyllä yhtä menoa :d, hauskan pito ei kyllä viikonlopusta puuttunut! Siitä ei kyllä tullu kuvia mutta nuista halloweeneistä on pari kuvaa :))


















tuolta me suunnillee tyttöjen kans näytettii koulussa :D


2 kommenttia: